Ala carte menu

Ala carte tarjolla arkisin Design Loungessa & viikonloppuisin Furussa

Design Lounge on Rantapuiston ‘olohuone’ täynnä suomalaisen designin helmiä upean merimaiseman äärellä.
Voit ruokailla rennosti Yrjö Kukkapuron nojatuoliryhmissä tai korkeamman pöydän äärellä.

Ala carte Design Loungessa
maanantaista torstaihin klo 15-21

Pyydämme ystävällisesti tilaamaan annokset vastanoton tiskiltä.

Ala carte Furussa pöytiintarjoiluna
perjantaisin ja lauantaisin klo 15-21.30
Jos Furu on varattu yksityistilaisuuteen, niin tarjoilemme illallista Design Loungessa.

ALA CARTE MENU

PIENET

TATTIKEITTO (L, (V,G)) 16 €
Kermainen tattikeitto, pikkelöityä siitakesientä ja lämmintä briossia.

Keitto on mahdollista tilata myös vegaanisena.

KUUSI (M, G) 16 €
Kuusi-graavattua lohta, veriappelsiinisalaatti ja rapeaa perunaa.

FETA (L) 14 €
Paahdettu feta, hunaja, siemeniä ja talon focaccia.

MUIKKUKORI (L, G) 14 €
Uppopaistettuja muikkuja, tillimajoneesia ja sitruunaa.

PARMESAANIRANUT (L, G) 6 €
Ranskalaiset, parmesaania ja parmesaanimajoneesia.

MANCHEGO ( L, G) 6 €
Marinoitua 18kk kypsytettyä Manchego-juusto.

OLIIVIT (V, G) 6 €
Marinoituja espanjalaisia Gordal-oliiveja.

MARINAN LEIPÄ ( L) 6 €
Virolaisia perinteitä kunnioittava tumma saaristolaisleipä.
Tarjoillaan vaahdotetun voin kera.

ISOT

LINSSI (V) 18 €
Linssi-bolognese, rigatoni-pasta, pähkinä-crumble ja olliviöljyä

LOHIKEITTO (L, (G)) 17 / 23 €
Klassinen kermainen lohikeitto. Mukaan saaristolaisleipää ja voita. Saatavana alku- tai pääruokana.

MUIKKUJA (L, G) 23 €
Paistettuja muikkuja, muusia, mummonkurkkua, kirkastettua voita ja kermaviilikastike.

SIIKA (L, G) 36 €
Paistettua siikaa, appelsiini-fenkoli, juuriselleripyree, rapeaa perunaa, fenkolisalaatti ja tilliöljy.

ENTRECOTÉ (L, G) 42 €
Marmori entrecoté-pihvi (á 200 g), punaviinikastike, neulapapuja, pekonia ja perunaterriiniä.

PORO (L, G) 30 €
Klassinen poronkäristys tarjoiltuna perunamuusin, puolukan ja suolakurkun kera.

SALAATTI (V, G) 18 €
Paahdettua hokkaido-kurpitsaa, sydänsalaattia, paahdettuja juuria, luumu-vinaigrette, paahdettuja saksanpähkinöitä ja siemensekoitus.

RANTSUN JUUSTOBURGER (L, (G, V)) 20 €
Rotukarjan burgeripihvi, briossisämpylä, Västerbotten-juustoa, sydänsalaattia, punasipulia, ketsuppia ja majoneesia.

Burgeri on saatavilla myös vegaanisena Beyond Meat
-pihvillä ja Oddlygood juustolla.

MAKEAT

TARTE TATIN 12€ L
Omena tarte tatin. Vaniljajäätelöä.

MUSTIKKA (V, G) 12 €
Fermentoitua mustikkaa, mustikkamelba, karamellisoitua
kauraa ja vaniljavaahto.

3 KAVERIA JÄÄTELÖPALLOT

1 PALLO 5 €
3 PALLOA 12 €

 L=laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | G=gluteeniton
(G)=voidaan valmistaa gluteenittomana | (V) = voidaan valmistaa vegaanisena

Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista
ja tuotteista saa henkilökunnalta