Menu
FURUN MENU
Tarjolla perjantaisin ja lauantaisin klo 17-22
4 RUOKALAJIN VAIHTUVA
SESONGIN MENU
60 € / hlö
À LA CARTE
Alkuruokia
Lohta & marjoja 14€ (M,G)
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityjä herukoita, mustikkamajoneesia ja rapeaa perunaa
Tartar 16€ (L,(G))
Dry-age härän ulkofilee, piparjuurikreemi, paahdettu hapanjuurileipä, graavattu keltuainen ja lehtipersiljaa
Mustajuurikeitto 12€ (L)
Kermainen mustajuurikeitto, yrttiöljyä ja rapeaa mustajuurta
Marinan leipä 3,5€
Talon pitkä aikaisimman kokin hänen ihana virolaisia perinteitä kunnioittava tumma saaristolaisleipä. Tarjoillaan vaahdotetun voin kera. Koko leipä kotiin mukaan 12€!
Pääruokia
Poronkäristys 30€ (L,G)
Poronkäristystä, pottuvoi, puolukkasurvosta ja Myrttisen suolakurkkua
Pihvi 45€ (L,G)
Härän dry-age ulkofileepihvi (á 200g), punaviinikastike,
friteerattu puikulaperuna rosmariinilla ja vihreitä papuja valkosipulivoissa
Päivän saalis merestä 35€
Päivän kala-annos vaihtuvilla lisukkeilla. Kysy lisätietoa tarjoilijalta.
Kurpitsa 28€ (V,(G))
Paahdettua Hokkaido-kurpitsaa, paahdettua kikhernettä, lämmin salaatti luumusta, korianterista, ruohosipulista ja mintusta ja kermainen misokastike
Furun Juustoburger 20€ (L, (G))
Rotukarjan burgeripihvi, briossisämpylä, Västerbotten juustoa, sydänsalaattia,
punasipulia, ketsuppia ja majoneesia
Burgeri on saatavilla myös Beyond meat pihvillä ja Oddlygood juustolla
Ranut w/tryffeli 6€ (M,G)
Ranskalaiset ja tryffelimajoneesi
Jälkiruokia
Sitruuna-lakutorttu 10€ (L,G)
Sitruunakreemiä, lakugeeliä ja karamellisoitua sitruunaa
Suklaafondant 12€ (L)
Klassinen suklaafondant, joka tarjoillaan lämpimänä suoraan uunista vaniljajäätelön kera
Lentävä Lehmä 12€
Lentävän Lehmän viikon juusto valikoima. 3 erilaista juustoa, Rantapuisto hunaja ja rapeaa hapanjuurileipää.
L=laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | G=gluteeniton
(G)=voidaan valmistaa gluteenittomana | (V) = voidaan valmistaa vegaanisena
Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista
ja tuotteista saa henkilökunnalta